058 - 303 09 20
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Filmhuis Stiens: ABOUT MY FATHER (2023)

25 maart
20:00
- 22:30

Prijs €10

 

my father is de nieuwe film van regisseur Laura Terruso, die al eerder komedies maakte. Haar nieuwe film is een familiekomedie met Robert De Niro en Sebastian Maniscalco (Green Book, The Irishman) in de hoofdrollen.

Sebastian is verloofd met Ellie. Zij moedigt hem aan om zijn geïmmigreerde Italiaanse vader Salvo (Robert De Niro), een kapper, mee te nemen naar een weekend met haar superrijke en buitengewoon excentrieke familie.

Het weekend ontwikkelt zich tot wat alleen kan worden omschreven als een hevige cultuurbotsing. Sebastian en zijn vader ontdekken nadien dat het mooie van familie is dat alles om familie draait.

Robert De Niro is een legende op het witte doek en heeft veel memorabele rollen gespeeld. Als je denkt aan o.a. de films Heat, The Godfather Part II, in alle deze films weet De Niro indruk te maken met zijn imponerende blik en ingetogen maar indrukwekkende persooonlijkheid. De Niro heeft zich naast serieuze en gangsterrollen ook een aantal keren gewaagd aan komische rollen, waarbij vaak dankbaar gebruik wordt gemaakt van zijn gangsterrollen en bijbehorende reputatie. Nu is De Niro in de bioscopen te zien met de komedie About My Father. In deze film speelt hij samen met komediant Sebastian Maniscalco, die in de film zichzelf speelt en zelf mee aan het script schreef, het verhaal deels baserende op zijn eigen ervaringen met zijn (schoon)familie.

meer informatie en trailer vind je hier