058 - 303 09 20

Foto van de maand

MEI 2023 – De leden van de fotoclub 8-88 kozen deze maand op hun club bijeenkomst uit 26 ingezonden foto’s deze foto met het historische neo-renaissance-stijl interieur van herenkapsalon ‘De Barbier’ uit Leeuwarden als de FOTO VAN DE MAAND.
In dit fraaie historische pand was al in 1892 een kapperswinkel gevestigd en werd na een korte onderbreking in 1978 wederom ingericht tot kapsalon. De vele nog aanwezige historische interieur onderdelen zijn op deze foto in beeld gebracht. En met veel historische kappersgereedschap aan de wanden rondom krijgen deze klanten nu nog dagelijks in een bijzondere museale omgeving eigentijdse kapsels. De foto is recent gemaakt door Boyen de Boer

APRIL 2023 – Deze foto is gekozen als foto van de maand en gemaakt door Peter van Schaik. Het onderwerp was “abstract of beeldvervorming”. Daarbij is het de bedoeling een foto te maken die niet direct herkenbaar is, waar je langer naar kijkt en vragen oproept. Er is gebruik gemaakt van een statief, waardoor je een langere sluitertijd kunt toepassen.

Vind je het leuk om meer te doen met je fototoestel, kom dan ook eens op een clubavond. Wij zijn een leuke club enthousiaste amateurs, die graag van elkaar leren om zo betere foto’s te maken. Eens per maand komen we samen en soms is er een uitstapje waarbij we de camera natuurlijk niet vergeten. Heb je belangstelling, kijk dan eens op www.fotoclub8-88.nl.

Actueel

Het laatste nieuws rondom
de Nije Skalm in Stiens

Agenda

Aankomende evenementen
in de Nije Skalm