058 - 303 09 20

Ruimte huren

In de Nije Skalm zijn meerdere ruimtes te huur, variërend van 4 tot 200 personen. Uiteraard verzorgen wij graag uw koffie/thee met wat lekkers…. Of een gezonde lunch… of heerlijke borrelgarnituur.
Op uw verzoek kunt u ok gebruik maken van onze presentatie mogelijkheden.
De ruimtes zijn hoofdzakelijk op de 1e verdieping die met de monumentale trap of de lift bereikbaar is.
Kom gerust langs, we laten u graag de mogelijkheden zien en doen u een voorstel voor evenement!

Begane Grond

Hier is naast de dBieb en de kantoren van het dorpenteam van Amaryllis een kleine vergaderruimte beschikbaar: de Wethâlder, waar ook zo nu en dan Certe aanwezig is.  Maar ook het ‘Kafee’, onze gezellige Horeca en ontvangstruimte, is voor u beschikbaar.  Zoek daarover contact via onderstaande knop.

1e Etage

Hier zijn meerdere ruimtes beschikbaar: de ‘grote zaal’ (Ried evt in combinatie met de Griffy), vergaderruimtes van 2 tot wel 200 personen.  Ook op de foyer (ruimte rondom de bar is voldoende ruimte, zitjes en in de gang staan prachtige banken voor tussentijds overleg. De grote zaal beschikt over een projectiewand met vaste beamer en een geluidsinstallatie, daarnaast is er een ‘digiboard’ (een beeldscherm geschikt voor al uw presentaties). Tevens heeft de Nije Skalm een mobiel podium dat op meerdere plaatsen opgebouwd kan worden en in oppervlak en hoogte aan te passen is aan uw wensen.

Wethâlder

Dit is een kleine vergaderruimte voor ca 4-6 personen op de Begane grond, dichtbij het Kafee.

Zaal reserveren (of vraag)

Griffy

Een hele prettige zaal geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten voor 10-25 personen.  In combinatie met een digiboard en evt whiteboard bieden we u een hele professionele ruimte, met veel privacy in het centrum van Stiens.

Zaal reserveren (of vraag stellen)

Ried

Dit is de voormalige Raadszaal. Nu geschikt voor grote presentaties, toneel, feesten, dans(voorstellingen), muziek, film, huwelijk, etc.  Zeker gecombineerd met de Griffy een fantastische multifunctionele ruimte. Sfeervol, veel daglicht. Vraag naar meer informatie en kom eens kijken!

Zaal reserveren

 Sikretaris of Kolleezje

Beide vergaderruimten zijn mooie, lichte kamers op de 1e etage.  Geschikt voor resp. 2-8 en 2-10 personen.  Ook geschikt als break-out room.
Rust, licht, koffie/thee,…  kortom alles wat u nodig heeft.

Zaal reserveren

Actueel

Het laatste nieuws rondom
de Nije Skalm in Stiens

Agenda

Aankomende evenementen
in de Nije Skalm